Pengetips #80 – Glem fortiden

Når man skal igang med sparing, investering og formuebygging, er det viktig at man kun tenker framover og ikke henger seg opp i de valg man har gjort så langt i livet. Ja, hadde du valgt en annen utdanning for mange år siden, kunne du hatt en mye høyere inntekt enn den du har i dag. Ja, hadde du kjøpt den og den aksjen for fem år siden, hadde du ikke hatt noen økonomiske bekymringer i dag. Og ja, hadde du plassert de pengene du har sløst bort på sigaretter de siste 20 årene i aksjer, hadde du kunnet pensjonere deg om noen år. Men alt dette tilhører fortiden, og du kommer ikke videre, før du klarer å legge disse valgene bak deg.

Mange bruker faktisk mye av sin tid og energi på å gå rundt og angre på alt det de ikke har gjort og alt det gale de har gjort. Denne tiden og denne energien bør du heller bruke på å planlegge og finne løsninger på hvordan du kan få det bedre i framtiden. Skal du lykkes, må du bruke tiden og energien din på den riktige måten. Bestem deg derfor for at du fra i dag av kun skal se framover.

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.