2022 – Status etter juni

I juni falt min netto finansformue med kr 243 999, til totalt kr 5 610 320. Sterk prisnedgang på kryptovaluta er hovedårsaken til nedgangen.

Utviklingen siden starten av 2021 framgår av grafen nedenfor.

 

4 Comments »

 1. Andreas Said,

  juli 15, 2022 @ 1:39 pm

  Hva om du hadde tatt ut 1 mill fra porteføljen og kjøpt en utleieleilighet for 3 mill? Tenker da du sprer eggene litt mer enn idag.

  Det gir fast løpende innbetaling av leie hver måned. Etterhvert er belåning under 60% og du vil ha mulighet til å få rammekreditt som du da kan ta ut for å «reallokere» til aksjemarkedet som du selv ønsker.

  Jeg tilstreber en slik løsning som per idag er ca 7 mill totalt hvor ca 3 mill er EK i to utleieleiligheter, resten i aksjemarkedet. Men jeg har fortsatt ikke nådd målet om å refinansiere med rammekreditt, for å ha mer «tilgjengelig kapital».

 2. pengeblogg Said,

  august 3, 2022 @ 8:14 am

  Andreas, jeg har tenkt i de baner, men vegrer meg litt mot å kjøpe en utleieleilighet. Prakkfaktoren er jo litt høyere med en fysisk leilighet enn med finansielle aktiva. Men jeg skal aldri si aldri.

 3. Adrian Said,

  august 5, 2022 @ 5:56 am

  Har KLP AksjeFremvoksende Markeder Indeks ii endret navn til KLP AksjeFremvoksende Markeder Indeks P? Tenkte jeg skulle lese litt om det fondet

 4. pengeblogg Said,

  august 5, 2022 @ 6:49 am

  Ja, det stemmer. Fondet har endret navn.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.