2022 – Status etter august

Etter to måneders pause fra børs og finans, er det på tide å se hvordan det har gått med porteføljen min i sommer. Min netto finansformue har økt med kr 90 876, til totalt kr 5 701 196 i løpet av de to siste månedene. Det er først og fremst mine kryptovalutaer som har stått for økningen.

Utviklingen siden starten av 2021 framgår av grafen nedenfor.

4 Comments »

 1. Adrian Said,

  september 1, 2022 @ 7:49 am

  Gøy med oppdateringer igjen! Har du ca. 500k investert i krypto? Er det lov å spørre hvilke coins du har?

 2. pengeblogg Said,

  september 1, 2022 @ 8:42 am

  Adrian, jeg har kr 359 673 i krypto (akkurat da statusmeldingen ble skrevet). Det svinger voldsomt, og på det meste var verdien nesten det dobbelte av hva den er i dag.

  Har det aller meste i Bitcoin og Ethereum, samt bittelitt i Solana, Polkadot og Cardano.

 3. Ed Said,

  september 1, 2022 @ 3:40 pm

  Putter du fremdeles penger i aksjer, eller har du sluttet med det nå?

 4. pengeblogg Said,

  september 2, 2022 @ 7:42 am

  Ed, jeg investerer ikke nye midler i aksjemarkedet i år. Før sommeren kjøpte jeg meg videre opp i krypto, og nå har jeg fokus på å bygge opp en tilstrekkelig kontantreserve. Har ikke bestemt meg for hva jeg gjør til neste år ennå.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.