2022 – Status etter september

September ble en rød måned, med verdifall på alle mine fire aksjefond. Kryptovalutaene mine har nesten nøyaktig samme verdi som for en måned siden. Totalt sett falt min netto finansformue med kr 99 646, til kr 5 601 550. Siden toppnotering i november i fjor har verdifallet vært på totalt 858 610.

Utviklingen siden starten av 2021 framgår av grafen nedenfor.

Annonser

2 Comments »

 1. Fritz Said,

  oktober 20, 2022 @ 8:46 am

  Hei,

  takk for fin blogg og fokus på langsiktighet.

  Ser du har «Klp AksjeGlobal Indeks». Noen spesiell grunn til at du velger dette fondet fremfor «Storebrand Indeks – alle markeder N» som er litt billigere en Klp sitt fond på S-banken, som du kanskje bruker?

 2. pengeblogg Said,

  november 6, 2022 @ 7:04 pm

  Takk for det, Fritz. De to fondene er litt ulike – KLP sitt investerer «globalt», dvs. i etablerte markeder, mens Storebrand sitt investerer både i etablerte og fremvoksende markeder. For øvrig har jeg en liten preferanse for KLP, side de lenge har frontet og satset på indeksfond og fordelene med dem.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.