Pengetips #2 – En helg uten utgifter

En øvelse du kan prøve, dersom du har dårlig kontroll på utgiftene dine, er å forsøke å tilbringe en hel helg uten å betale én eneste krone for noe som helst. Bestem deg for eksempel for at du mellom kl 18.00 fredag ettermiddag og kl 08.00 mandag morgen ikke skal bruke én eneste krone. Spis mat du har liggende i fryseren, i kjøleskapet eller i skapene på kjøkkenet (det er ikke tillatt å kjøpe inn ekstra mat i forkant) og bruk kreativiteten din til å finne på aktiviteter som ikke koster noe. Gå tur i skog og mark, les bøker du har liggende, se filmer du har liggende eller spill brettspill sammen med familie og venner.

Hensikten med denne øvelsen er ikke først og fremst å spare penger den ene helga. Hensikten er å erfare at man kan foreta seg mye uten at man behøver å bruke penger. Hvem vet, kanskje opplever du at turen i marka ga deg vel så mye som de turene på kjøpesenteret som du pleide å ta på lørdag formiddag.

Annonser

3 Comments »

 1. Alltid Blakk Said,

  august 5, 2011 @ 7:16 pm

  Fra nå, ikke noe problem 🙂 Til mandag.

 2. pengeblogg Said,

  august 5, 2011 @ 9:20 pm

  Go for it! 🙂

 3. asbjørn Said,

  juni 25, 2012 @ 12:37 am

  Bra utfordring! Og en fin anledning til å leke med de gamle lekene som kostet masse penger,men som likevel aldri blir brukt.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.