Pengetips #9 – Henger du igjen i fortiden?

Verden endrer seg kontinuerlig, og det kan fort bli dyrt å ikke følge med på de endringene som er til gode for deg som forbruker.

Nedenfor følger tre symptomer på personer som henger igjen i fortiden. Gjelder noen av dem deg?

Bank med høye gebyrer. I dag finnes det mange banker som enten helt eller delvis har kuttet ut gebyrene. Finn en bank som ikke har gebyrer på de tjenestene du bruker mest. Typiske tjenester som du i dag kan få uten gebyrer er betaling av regninger i nettbank og bruk av kort.

Høye telefonregninger. De siste årene har konkurransen på telefontjenester økt kraftig, noe som har resultert i at prisene har blitt presset ned. Men det er veldig stor forskjell på hvilke priser leverandørene opererer med. Viktige spørsmål å stille seg: Trenger jeg egentlig vanlig fasttelefon lenger? Har jeg bredbånd og kan gå over til å ringe via internett? Har jeg et mobiltelefonabonnement med lave priser for mitt bruksmønster?  

Høyere strømpris enn nødvendig. Veldig mange velger den lokale strømleverandører av gammel vane. Det er imidlertid blitt mye enklere å bytte strømleverandør de siste årene, så det er ingen grunn til å akseptere høye strømpriser fra den lokale leverandøren.

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.