Pengetips #94 – Skaff deg en ekstrajobb

Å skaffe seg en ekstrajobb kan for enkelte være en god løsning for å øke arbeidsinntekten. Dette forutsetter riktignok at du har overskudd til å ha to jobber, og at ekstrajobben ikke blir så belastende at det går utover kvaliteten på arbeidet du utfører i begge jobbene. To jobber passer derfor som regel best for yngre mennesker med få forpliktelsen. Har du en bestemt interesse eller hobby som du kan tjene penger på, kan dette også være grunnlag for en ekstra inntektskilde.

Å ha to jobber kan være belastende, så bestem deg for at det kun skal være en midlertidig løsning for å øke sparingen. Pass derfor ekstra godt på at du ikke øker forbruket. Å slite seg ut på to jobber, uten at man sitter igjen med noe i ettertid, er ingen god løsning.

Alt annet likt, er det selvsagt bedre å ha én godt betalt jobb framfor to dårlig betalte. Å bruke deler av fritiden sin til å videreutdanne seg eller øke kompetansen sin på andre måter, kan derfor være en vel så god løsning. Mye avhenger av hvor god selvdisiplin du har. For mange kan det være enklere å arbeide ekstra et par kvelder i uka enn å studere og lese på egen hånd.

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.