Favorittsitat #5

Dette sitatet kommer også fra Jim Rohn:

«Discipline is the bridgte between goals and accomplishment.»Jim Rohn

Hva jeg tolker ut av dette sitatet:

  • Å sette seg gode mål er viktig, men det er det å faktisk nå målene man setter seg som ofte er den største utfordringer. For å nå mål, må man utøve selvdisiplin og ha fokus på det man ønsker å oppnå.
  • Grunnen til at selvdisiplin er så viktig, er at den entusiasmen man har når man setter seg mål, sjelden varer særlig lenge. Som regel vil man møte på problemer og miste motivasjonen på veien, og da er man nødt til å utøve selvdisiplin for å sikre videre framgang.
  • Selvdisiplin er enda viktigere i dag enn tidligere. Det mangler ikke på ting vi kan gjøre for å få tiden til å gå. Vi kan for eksempel se på meningsløse tv-programmer, surfe rundt på nettet eller se på hva andre skryter av på Facebook. Dette er aktiviteter som krever veldig lite av oss og som derfor fører til at mange bruker veldig mye tid på dem. Men slike aktiviteter fører ikke til vekst og framgang. Skal man vokse og skape store resultater, er man nødt til å gjøre ting som krever mye og som kan være vanskelige og ukomfortable.
Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.