2013 – status august

  • Sparing denne måneden: kr 20.000
  • Sparing så langt i år: kr 160.000
  • Antall innlegg på Pengeblogg denne måneden: 5
  • Antall innlegg på Pengeblogg så langt i år: 28
  • Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

August ble en bra måned. Jeg sparte kr 20.000 og skrev hele fem blogginnlegg, noe som gjør at jeg faktisk allerede har nådd målet mitt om antall blogginnlegg for året. Jeg har vurdert om jeg skal øke målet om antall blogginnlegg pga. dette, men har bestemt meg for at jeg ikke ønsker å gjøre det. Jeg kommer imidlertid ikke til å stoppe å skrive innlegg resten av året. 🙂

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.