Millionærskolen – Fjerde pensumbok

I Millionærskolen skriver jeg mye om de tre ferdighetene du må opparbeide deg for å klare å bli millionær – du må lære deg å kutte kostnadene dine, du må lære deg å øke inntektene dine og du må lære deg å investere. Etterhvert som man kommer opp på et visst nivå innenfor disse ferdighetene, vil man ofte erfare at man blir sin egen verste fiende, og at det er mentale grenser som hindrer videre framgang. Å lære seg å tenke som en vinner er derfor avgjørende for å nå langt, og dette er temaet i fjerde pensumbok i Millionærskolen.

Fjerde pensumbok er:

  • Bli best med mental trening – Erik Bertrand Larssen

Bli best med mental trening er en motiverende og god bok som du som kommende millionær absolutt bør lese. Dersom du liker boken og er glad i å lese, har forfatteren også skrevet en oppfølger, med tittelen Helvetesuka.

Fjerde pensumbok er en norsk bok, så hvis du vil spare et par hundrelapper, kan du selvsagt låne den på biblioteket. 😉

 

2 Comments »

  1. MaxMega Said,

    april 17, 2014 @ 10:19 am

    Nå har jeg gledet meg lenge til en ny pensumbok. Jeg synes faktisk det er litt for lang tid mellom bøkene i pensumet vårt! Og så kommer du med en bok jeg har lest 2-3 ganger. Pokker! :-)) Anbefaler forøvrig også denne boka. 🙂

  2. pengeblogg Said,

    april 18, 2014 @ 5:21 am

    Faren er nok stor for at noen av følgerne av Millionærskolen allerede har lest denne boken. Den har jo solgt bra og den er på norsk.

    Jeg har vurdert hvor ofte jeg skal komme med nye pensumbøker, og jeg ønsker at også de som ikke er så veldig glad i å lese bøker skal kunne følge Millionærskolen. Derfor er det som regel noen uker mellom hver bok.

    Men det går selvsagt an å lese bøkene flere ganger. Du skriver at du har lest Bli best med mental trening 2-3 ganger. Har du lest de andre pensumbøkene flere ganger også? Jeg har lest alle pensumbøkene ihvertfall fem ganger, og kommer garantert til å lese dem flere ganger. Repetisjon, repetisjon, repetisjon er lærdommens mor. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.