Målskolen – 14. Avslutning

Vi har nå kommet til veis ende i Målskolen. Jeg har tatt deg gjennom de stegene jeg mener er de viktigste når man skal nå store mål, så du bør nå være godt teoretisk skolert for å gyve løs på dine egne ambisiøse mål.

Vi mennesker er forskjellige, så selv om vi må igjennom de samme stegene for å nå våre mål, så vil utfordringene være forskjellige. Noen av oss er mer tålmodige enn andre, noen av oss har mer stabilt humør enn andre, noen av oss lar oss påvirke mer av hva andre sier og mener om oss enn andre og så videre. Slike forhold vil påvirke hva som blir akkurat dine største utfordringer, og jo bedre du kjenner deg selv, desto større er sannsynligheten for at du lykkes.

Det å sette og nå mål er ferdigheten som man aldri vil mestre 100 %. Uansett hvor flink man blir, så vil det alltid være noe man kan finjustere for å bli enda bedre. Selv føler jeg meg på ingen måte utlært på dette området, og jeg lærer stadig noe nytt.

Lykke til med dine mål. 🙂

Annonser

2 Comments »

  1. Finansnerden Said,

    august 31, 2015 @ 8:06 pm

    Takk for en inspirerende målskole over de siste ukene! 😀

  2. pengeblogg Said,

    september 1, 2015 @ 6:02 am

    Tusen takk for det, Finansnerden. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.