2015 – status august

  • Sparing/investering: kr 20.000
  • Brutto inntekt: kr 57.900
  • Lest følgende aksjebøker:
  1. Aksjer og aksjehandel: hvordan lykkes på børsen – Stig Mikalsen
  2. Markedspsykologi – Ole Thoresen
  • Prosent av ultimat mål oppnådd:  36 %
  • Karakter på egen innsats: 1 (godt fornøyd)

August ble en relativt bra måned. Jeg hadde ikke andre inntekter enn min faste lønn, men klarte likevel å spare kr 20.000. Jeg leste to aksjebøker, og har nå nådd årsmålet mitt om å lese 24 aksjebøker. Karakter på egen innsats blir derfor 1.

I august var det stor nedgang på flere av verdens børser, og dette rammet porteføljen min ganske kraftig. Totalt sett gikk verdien av min netto finansformue ned med over kr 120.000. Jeg ser imidlertid ikke noe dramatikk i dette. Skal man være på børsen, må man tåle slike svingninger.

Annonser

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.