Forbrukslån

Har du plutselig havnet i en situasjon der du har behov for ekstra penger? Har du et oppussingsprosjekt som haster, en ferietur som du ønsker å få gjennomført allerede i år, en bil som trenger en kostbar reperasjon, trenger hjemmet ditt sårt noen nye møbler eller har du helt andre typer uforutsette utgifter som helt plutselig har dukket opp? Et forbrukslån kan da være en praktisk og grei løsning. Nettsiden www.bank24.nu er en av Sveriges mest populære sider om privatøkonomi, og de holder nå på å etablere seg i Norge på domenet http://no.bank24.nu/. Denne nettsiden formidler ulike typer lån (i tillegg til forbrukslån formidles også billån, SMS-lån, kredittkort med mer) og har flere forskjellige kalkulatorer (lånekalkulator, rentekalkulator og valutakalkulator) som kan være til god hjelp når du skal gjøre økonomiske beregninger. I tillegg inneholder siden også en god del mer generelle artikler og tips om ulike privatøkonomiske tema.

Et forbrukslån er et lån uten krav til sikkerhet i bolig, bil eller annen pant. Det finnes derfor ingen krav til hva du skal bruke lånebeløpet til. Slike lån er derfor veldig fleksible, og det er nok hovedgrunnen til at de er blitt så populære. Lånets størrelse varierer mellom 1 000 kroner og 400 000 kroner, og nedbetaling skjer i løpet av 1-15 år avhengig av bank og ønsket nedbetalingstid. Selve søknadsprosessen er enkelt – man fyller ut de lettforståelige og enkle skjemaene på nett. Man får raskt tilbakemelding om lånet er innvilget eller ikke. Det anbefales å lese vilkårene nøye før man søker, slik at det ikke oppstår noen misforståelser i ettertid. Det er både du og den du låner penger fra best tjent med.

Renten på slike lån varierer veldig, så det anbefales å sammenligne ulike lånetilbud før man søker. Det kan man fort spare mange penger på. Å betale en høyere rente enn nødvendig kan koste deg mye penger på sikt. På nettsiden til Bank24 kan du enkelt sammenligne lån fra en rekke ulike norske banker. For hver bank får du opp opplysninger om effektiv rente, mulig lånebeløp, hvor lang nedbetalingstiden er og hvor mange år man må være for å søke lån. Bank24 er uavhengig og upartisk, og de tillater ikke sponsede oppføringer på nettsiden sin. Det er kun effektiv rente som bestemmer rekkefølgen når lån rangeres. Det som er relevant for deg som potensiell kunde er å se de totale kostnadene, og ikke kun deler av kostnadene. Og kanskje det beste av alt – tjenesten er helt gratis!

Dette er et sponset innlegg.

 

 

Annonser

9 Comments »

 1. Lorentz Said,

  november 12, 2015 @ 5:29 pm

  Dette var et trist, trist innlegg i en type blogg som dette…

 2. rabs Said,

  november 13, 2015 @ 7:56 am

  Er usikrede forbrukslån med ågerrente noe du ville anbefalt din sønn/datter som ønsker å bli økonomisk uavhengig?

 3. pengeblogg Said,

  november 13, 2015 @ 8:07 am

  Ikke nødvendigvis, rabs, men jeg vil absolutt anbefale mine barn å være på utkikk etter flere inntektskilder. 😉

  Ikke overdriv dette. Forbrukslån er et lovlig produkt, og i et fritt finansmarked har de sin plass. Innlegget er i tillegg merket som sponset.

 4. Julian Said,

  november 13, 2015 @ 12:34 pm

  Det var ordentlig trist. Med slike sponsede blogginnlegg, spesielt når man plutselig reklamererer for et produkt som går tvert i mot bloggens hensikt, så mister man all troverdighet.

  Jeg synes virkelig du skal tenke over hva du nå gjør i søken etter noen raske penger.
  Jeg trodde ikke mine egne øyne når jeg så dette innlegget.

  Jeg gir det et døgns tid og ser om blogginnlegget fortsatt blir liggende. Hvis så så fjerner jeg denne bloggen fra min Digg liste over blogger jeg følger.

  Når jeg skal lære å være forsiktig med pengene mine så har jeg overhode ingen interesse av å følge en blogg som reklamerer for forbrukslån. Det aboslutt dumeste man kan bruke.

 5. pengeblogg Said,

  november 13, 2015 @ 12:41 pm

  Julian, jeg har respekt for at det er ulike synspunkter her, men jeg har problemer med å se det store problemet.

  Det er reklame overalt – på tv, på radio, i aviser, i tidsskrifter og på nett. Så lenge det er klart hva som er reklame og hva som er «redaksjonelt stoff», så er dette noe vi er vant til og som de fleste av oss klarer å leve med.

 6. Pengesnakk Said,

  november 14, 2015 @ 9:38 am

  Hei.

  Jeg blir ikke trist i det hele tatt av å se dette! Blir glad for at du får det til jeg 🙂

  Vi lesere blir tilbudt et gratis produkt av deg, og det synes jeg vi heller skal takke deg for. Inntekten du får fra sponsede innlegg veier ikke opp for all tiden du legger ned i å tilby dine lesere godt lesestoff.

  Jeg ser «sponset innlegg» både over og under innlegget, og gidder derfor ikke å lese det. Jeg vet det ikke er dine meninger, men en måte å få inn noen kroner på.

  Jeg slutter ikke å se på videosnutter på nettet, selv om jeg blir tvunget til å se en reklame først. Jeg fortsetter å ta t-banen selv om den er full av reklameplakater. Jeg kommer heller ikke til å slutte å lese bloggen din. Stå på!

 7. rabs Said,

  november 14, 2015 @ 9:35 pm

  Du sier at det er viktig å være på utkikk etter flere inntektskilder, og jeg antar at du tjente noen kroner på dette innlegget. Har du tenkt på tap av troverdighet i kroner og øre? Det er vanskelig å måle, men dette innlegget tror jeg du går i minus på…

 8. pengeblogg Said,

  november 15, 2015 @ 10:19 am

  Takk for det, Pengesnakk. 🙂

 9. Ben Said,

  november 15, 2015 @ 8:55 pm

  Helt enig at bloggen mister all troverdighet med slike innlegg (selv om de er merket som sponset ser de ut som et vanlig innlegg skrevet av deg). I lengden vil du miste dine lesere, og du vil deretter miste dine sponsorer. Denne bloggen blir fjernet fra min «leseliste».

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.