2016 – Status juli

Juli ble en meget god måned. Jeg sparte kr 22.000 og jeg fikk i tillegg skikkelig drahjelp fra aksjemarkedet. Totalt sett økte min netto finansformue med kr 207.575 i juli. Alt i alt har jeg nå nådd 49 % av målet mitt, og det blir en milepæl når jeg er halvveis.

Grafen nedenfor viser utviklingen så langt i år.

Status_juli

Annonser

2 Comments »

  1. Andreas Said,

    august 17, 2016 @ 6:34 pm

    Hvordan klarte du å oppnå rundt 10% avkastning på en måned??? Er det kun fond eller har du ren aksjeportefølje også? Bruker du gearing i porteføljen? Grovt beregnet slik (207-22)/1800

  2. pengeblogg Said,

    august 18, 2016 @ 6:18 am

    Andreas, jeg har for tiden ingen enkeltaksjer. Men jeg prioriterte i flere år å kjøpe fondsandeler framfor å nedbetale på boliglånet mitt, så ja, på en måte er porteføljen min gearet. Avkastningen svinger forresten kraftig fra måned til måned.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.