2019 – Status etter mai

I mai sparte og investerte jeg som vanlig kr 27 000, og mine kryptovalutaer steg kraftig i verdi. Verdens aksjemarkeder falt imidlertid en god del, noe som bidro til at min netto finansformue gikk ned med kr 140 021, til totalt kr 3 175 434. Utviklingen siden starten av 2018 framgår av grafen nedenfor.

Annonser

2 Comments »

 1. NF Said,

  juni 7, 2019 @ 9:21 am

  Hei, veldig lett forståelig innlegg. Har noen spørsmål som jeg håper du kan svare på; hvor gammel er du? Når begynte du å spare mot finansiell uavhengighet? Hvor lang tid tok det for deg å nå den første, andre og tredje millionen? Blir 27.000 kr trekt fast fra lønnskontoen din hver måned? Hvor mye utgjør dette av din netto månedslønn?

 2. pengeblogg Said,

  juni 7, 2019 @ 10:53 am

  NF, siden dette er en anonym blogg, vil jeg ikke oppgi min eksakte alder, men jeg kan røpe så mye som at jeg er rundt 40 år.

  Jeg har spart og investert nesten hele mitt voksne liv, men det er de siste årene at jeg for alvor har begynt å arbeide bevisst mot økonomisk uavhengighet.

  Den første millionen vet jeg ikke hvor lang tid jeg brukte på, for jeg førte ikke oversikt den gangen. Den andre millionen tok om lag 2,5 år og den tredje tok om lag 2 år. Så får vi se hvor lang tid jeg bruker på den fjerde. 🙂

  Jeg har ikke automatisert sparingen min, for jeg investerer ikke i akkurat det samme hver måned. Kr 27 000 utgjør om lag halvparten av min gjennomsnittlige utbetalte inntekt.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.