2020 – Status etter oktober

Oktober ble en god måned. Selv om det svingte kraftig i verdens aksjemarkeder enkelte dager, så gikk det totalt sett veldig bra med mine to aksjefond, spesielt det som investerer i fremvoksende markeder. I tillegg økte kryptovalutaene mine kraftig i verdi. Alt i alt økte min netto finansformue med kr 201 251, til totalt kr 5 026 643. Dette er ny all-time high, og det er første gang den er på over fem millioner kroner.

Utviklingen siden starten av året framgår av grafen nedenfor.

Annonser

3 Comments »

 1. Åsmund Said,

  november 3, 2020 @ 12:19 pm

  Hei,
  vil gi en liten takk for en veldig inspirerende blogg! Åpenheten din ift tall og dine refleksjoner rundt ulike temaer har gjort at jeg stadig vekk har kikket innom de siste årene. Bloggen din har også i stor grad påvirket min egen sparing som jeg nå har blitt veldig mye mer fokusert på. Kan jeg spørre om du vet et snitttall for mnd sparing siden du startet opp i ca 2012?

 2. Åsmund Said,

  november 3, 2020 @ 2:14 pm

  Hei,
  vil gi en liten takk for en veldig inspirerende blogg! Åpenheten din ift tall og dine refleksjoner rundt ulike temaer har gjort at jeg stadig vekk har kikket innom de siste årene. Bloggen din har også i stor grad påvirket min egen sparing som jeg nå har blitt veldig mye mer fokusert på. Kan jeg spørre om du vet et snitttall for mnd sparing siden du startet opp i ca 2009?

 3. pengeblogg Said,

  november 3, 2020 @ 2:41 pm

  Takk for det, Åsmund.

  Har dessverre ikke noe snittall for sparing for hele perioden. Nå er jeg oppe i rundt kr 30 000 per måned, men det var jo langt mindre tidligere.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.