2023 – Status etter januar

Januar 2023 ble en fest uten like for min portefølje. Både aksjefondene og kryptovalutaene mine steg kraftig i verdi, og totalt sett var økningen på hele kr 561 202, til totalt kr 6 293 940. Økningen var større enn hele fallet i 2022, så vi snakker om en helt ekstraordinær måned.

Det store spørsmålet nå er om dette kun har vært et bear market rally, eller om det er starten på en lengre opptur. Her kunne jeg ha begitt meg ut på en analyse med fancy ord, og jeg hadde sannsynligvis framstått som mest intelligent dersom jeg hadde argumentert for at det er et bear market rally, men mitt ærlige svar på dette spørsmål er – jeg har ikke peiling!

Utviklingen det siste knappe året framgår av grafen nedenfor.

Legg igjen en kommentar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.